A workshop

A workshop célja

Célunk ügyfeleink üzleti modelljeinek feltérképezése, elemzése és vezetői műhelymunkák keretein belül történő továbbfejlesztése. Olyan üzleti modellek kidolgozása, amelyek bevezetésével ügyfeleink megkülönböztető és fenntartható versenyelőnyt tudnak elérni meglévő vagy tervezett célpiacaikon.

Kiknek ajánljuk ezt a workshopot?

Ezt a workshopot azoknak a cégtulajdonosoknak és vállalati vezetőknek ajánljuk, akik:

  • Új célpiacokra kívánnak betörni, új ügyfélszegmenseket szeretnének megszólítani, de nincsen még kiforrott tervük a feladat elvégzésére
  • Új üzleti ötletből működő vállalkozást kívánnak létrehozni
  • olyan már évek óta működő vállalkozást irányítanak, amelynek változnia, újítania kell a külső körülmények változása miatt. A meglévő, elavult üzleti modell gyors újragondolására, esetleg eldobására workshopunk egyedülálló lehetőség a magyar tanácsadói piacon.

Hogyan épül fel a fejlesztési folyamatunk?

A sikeres fejlesztése feltétele a pontos diagnózis. Munkatársaink a projekt előkészítő szakaszában a vállalatról (stratégiai célok, jelenlegi működés módja) és annak külső üzleti környezetéről (versenytársak, jogi/gazdasági környezet) gyűjtenek információt.

A vállalati felső- és középvezetőkkel készített interjúk és a szükséges piaci adatgyűjtés/adatelemzés a vállalat méretétől függően 1-3 napot vesz igénybe. Ezután kerül sor arra az 1+0,5 napos vezetői műhelymunkára, amelynek keretein belül közösen elemezzük és továbbfejlesztjük a vállalat üzleti modelljét. (Új vállalkozás indítása vagy új célpiacokon történő üzletfejlesztés esetén új üzleti modell építése a feladatunk.)

Üzleti modell

Az 1 + 0,5 napos vezetői műhelymunka első részében a résztvevők az Üzleti modell alkotás (eredeti cím: Business Model Generation) című könyvben leírt fejlesztési módszertant bemutató képzésben részesülnek.

A workshopon részt vevő kollégák 1 példányt kapnak az Üzletimodell-építés kézikönyvéből.

A workshop adatai

Időtartam: 2-3 nap
A workshop díja: Egyedi ajánlatot kérhet munkatársunktól!

Kapcsolat

Név: Szalay Csaba
Telefonszám: +36 30 226 4325
E-mail cím: szalay.csabaathexolut.hu