Cégünkről

A Hexolut Consulting Kft. trénerei, tanácsadói több, mint 15 éve foglalkoznak a folyamat- és szervezetfejlesztés különböző ágazataival.

Referenciáink között a több ezer főt foglalkoztató nagyvállalatoktól kezdve egészen a néhány főt számláló magyar tulajdonú kisvállalkozásokig számos szervezet megtalálható. Munkatársaink gyártó és szolgáltató cégeknél is releváns tapasztalatot szereztek az elmúlt években fejlesztési projektek megvalósításában.
Célunk ügyfeleink működési folyamatainak fejlesztése, rövid átfutású, alacsony költségszint mellett működő, mégis az ügyfeleket magas minőségben kiszolgálni képes vállalati folyamatok kialakítása.

Fejlesztési projektjeinket a Toyotától származó lean módszertan és szemlélet alkalmazásával végezzük el: a fókuszt az értékteremtő folyamatok támogatására, arányának növelésére és a felesleges veszteségtevékenységek megszüntetésére helyezzük.
Fontosnak érezzük, hogy a szervezet munkatársai több időt fordíthassanak a szakmai tapasztalatuknak megfelelő „értékteremtő” tevékenységek elvégzésére: egy beszerző táblázatok formázása és adatokkal való feltöltése helyett új beszerzési források felkutatásával és a szállítókkal való tárgyalások megvalósításával foglalkozzon. A szerelő szereljen és ne az alapanyagra kelljen várnia, egy hegesztőnek ne a beérkezett anyagok utólagos megmunkálásával kelljen töltenie a műszakidő nagy részét.

Ügyfeleink bizalmának köszönhetően az elmúlt években számtalanszor bizonyíthattuk: Fejlesztési programjainkkal vevőink valós és fenntartható versenyelőnyt tudtak saját piacukon belül elérni.
Projektjeinkben kiemelt hangsúlyt fordítunk a munkatársak bevonására, a szervezeti változások emberi oldalának kezelésére. Ahhoz, hogy a fejlesztési eredmények fenntartható módon beépüljenek a mindennapok gyakorlatába, már a projekt kezdetétől tudatosan irányítanunk kell a változás folyamatát. A folyamatfejlesztési eszközök elsajátítása és professzionális alkalmazása mellett munkatársaink a szervezeti változások menedzsmentjének szakterületén is képezték magukat az elmúlt években.

Szakértőink az elmúlt időszakban releváns tapasztalatot tudtak szerezni egy új szakmai területen: a stratégiai tervezés, stratégiai menedzsment területén. A „Business Model Generation” című könyv magyar nyelvű változatának megjelentetése fontos mérföldköve annak az útnak, amit ezen a szakterületen szeretnénk bejárni: A vállalkozások működését könnyen átlátható és közérthető módon, 1 oldalban összefoglaló üzleti modell vásznak kiválóan támogatják ügyfeleinket a stratégiai fejlesztési céljaik meghatározásában és a megvalósításukhoz szükséges szervezetfejlesztési lépések megtételében.

Remélem a fenti gondolatok megnyerték tetszését és hamarosan az Ön vállalatát is megrendelőink között üdvözölhetjük!

Üdvözlettel
Szalay Csaba
ügyvezető, vezető lean tanácsadó
Hexolut Consulting Kft.